فشار نیز به طور خودکار توسط سوئیچ فشار تنظیم می شود ، به طوری که استخراج قهوه تغییر نمی کند.
طرز کار دستگاه قهوه ساز صنعتی
اجزای دستگاه قهوه ساز صنعتی
روش استخراج قهوه برای هر ددستگاه قهوه ساز صنعتی ایتالیایی نو یکسان است:
تجهیزات را روشن کنید؛
چند لحظه صبر کنید تا آب در دیگ به دمای مناسب برسد.
فیلتر را در نگهدارنده فیلتر قرار دهید؛
پودر قهوه را در فیلتر قرار دهید و اضافی را از بین ببرید.
پودر را با دستکاری فشار دهید؛
حمله به بازو؛
دستگاه قهوه را راه اندازی کنید
هنگامی که دکمه فشار داده می شود، آب داغ توسط پمپ از طریق قهوه آسیاب شده عبور می کند و نوشیدنی را خارج می کند.
و این لحظه ای خواهد بود که در آن شما قادر خواهید بود عطر، عطر و رایحه اسپرسوی خود را ارزیابی کنید . در واقع، اگرچه دستگاه های قهوه ساز صنعتی همه به یک شکل کار می کنند، اما برخی از پارامترها وجود دارد که تنها با تمرین می توانید مدیریت آنها را یاد بگیرید.
توجه به دما و فشار آب ضروری است.
دمای بیش از حد بالا ، در واقع طعم سوختگی به قهوه می دهد. برعکس، آب در دمای پایین اجازه نمی دهد تا بهترین عطر از پودر قهوه استخراج شود و در نتیجه یک اسپرسوی بی مزه و سرد به دست می آید.
به طور خلاصه، برای قهوه ای با طعمی تند، بدون باقی مانده یا طعم تلخ، باید نحوه استفاده از تجهیزات را به خوبی یاد بگیرید و از دستگاه قهوه ساز مراقبت کنید.
به عنوان مثال، رسوب زدایی دستگاه قهوه ساز برای جلوگیری از تشکیل باکتری و عدم استخراج بیش از حد قهوه استفاده می شود.
در حالی که فشار دادن قهوه به درستی باعث جلوگیری از استخراج بیش از حد یا کم استخراج قهوه می شود. پرس کردن لایه قهوه را فشرده می کند و برای یک اسپرسوی خامه ای و شدید باید به شدت و یکنواخت انجام شود.